Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Indiaas mangodessert

Aantal personen: 8
Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

2 rijpe mango-s
300 ml slagroom
2 theel. suiker

Bereiden

Schil de mango-s.
Zet de mango recht op de plank en snij er een plak van af, snij daarna van de mango 8 dunnen plakjes voor de garnering.

Snij het vruchtvlees van de pit los.
Doe het vruchtvlees in een blender of keukenmachine.
Laat deze draaien tot er een gladde puree ontstaat.

Klop de slagroom met de suiker stijf en spatel deze beetje bij beetje door de mangopuree.

Schep de puree in glazen en garneer ze met de achtergehouden schijfjes mango.

Zet de coupes tot gebruik in de ijskast.

* Omdat de hoofdgerechten uit India meestal pittig zijn, serveren Indiase koks aan het eind van de maaltijd vaak een zoet en romig toetje.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Chocoladebakje met crème de menthe slagroom
Chocolade fondue (magnetron)
Chocolade taart met sinaasappelrasp
Timbaaltje van rabarber gevuld met witte chocolade mousse
Pure chocolade mousse

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes